Miško smulkintuvai

 NAUDOJIMAS

Miško smulkintuvai skirti sumedėjusios augmenijos – krūmų, medžių, kelmų, šakų smulkinimui. Susmulkinta augmenija šiek tiek sumaišoma su žemėmis ir paskleidžiama dirvos paviršiuje. Naudojimas miškuose – kvartalinių linijų priežiūrai ir įrengimui, kirtaviečių tvarkymui. Žemės ūkyje – nenaudojamų ir krūmais apaugusių plotų tinkamas paruošimas žemdirbystei. Elektros linijose – nepageidaujamos augmenijos smulkinimui.

Miško smulkintuvai

 BENDRA INFORMACIJA

Darbinis plotis nuo 1,25 iki 3,0 m. Traktoriams nuo 60 iki 500 AG. Optimalus darbas kai smulkinamos augmenijos skersmuo neviršija 60 cm . Važiuojant kelis kartus augmenijos diametras nėra ribojamas. Kardaninis velenas su apsauga arba be jos. Darbinis greitis 0-5 km/h. Reikalinga lėtinta traktoriaus pavara.

 RĖMAS

Dvigubas. 3 taškų pakabinimo sistema. Nuo Midiforst modelio rėme sumontuotos 5 eilės papildomų smulkinimo šukų. Su hidrauliniu atidaromu dangčiu. Dangtis uždaromas galutiniame smulkinimo etape, kad smulkinama frakcija taptų kuo smulkesnė. Smulkintuvo priekinėje ir galinėje pusėse sumontuotos grandininės apsaugos. Nuo Midiforst DT modelio pavara nuo pažeidimų paslėpta po dangčiais.

Miško smulkintuvai
bearing

 GUOLIAVIETĖS

Miško smulkintuvai sukurti su aukščiausios kokybės guoliais. Guoliavietės pagamintos iš specialaus metalo. Prisukamos 8 varžtais, todėl mažesnė vibracija ir ilgesnis guolių bei guoliaviečių tarnavimo laikas.

 MECHANINĖ PAVARA

1000 ar 540 aps./min reduktorius su laisvos eigos mova. Darbiniam velenui galia perduodama per diržus. Nuo Midiforst DT modelio perdavimas į abi veleno puses – vienodai apkraunami abiejų pusių guoliai ir guoliavietės. Gali būti sumontuota mova skirta lengvesniam veleno išsukimui.

Miško smulkintuvai
Hidraulinė transmisija

 HIDRAULINĖ PAVARA

Montavimui prie krautuvų ar ekskavatorių per prikabinimo lentą ar ant 3 taškų pakabinimo sistemos. Stūmoklinio tipo hidrauliniai varikliai. Galima sumontuoti M-BOOST tipo hidraulinius variklius – iki 40 proc. didesnis sukimo momentas prie to pačio pratekėjimo krentant veleno apsukoms.

Ant ekskavatoriaus montuojami smulkintuvai

 PLAUKIOJANČIŲ PEILIŲ VELENAS

Universalus – galima smulkinti sumedėjusią ir žolinę augmeniją. Efektyvus smulkinant iki 20 cm diametro augmeniją. Senesnės technologijos. Peilių keitimas užima gan daug laiko. Peiliai dvipusiai arba vienpusiai. Su kietmetaliais arba be jų.

Miško smulkintuvai
Miško smulkintuvai

 FIKSUOTŲ PEILIŲ VELENAS

Labai efektyvus smulkinant didesnio diametro augmeniją ir kelmus. Nuo Midiforst modelio su keičiamomis (prisukamos varžtais) veleno ašimis. Peilis keičiamas atsukant vieną varžtą. Peilio laikiklis privirintas prie rėmo ir priekinėje dalyje, todėl mažesnis numušimo pavojus. Sutvirtintas kritinėse vietose. Įvairaus tipo peiliai su kietmetaliais.

Miško smulkintuvai

 APSAUGINIS RĖMAS

Mechaninis arba hidraulinis valdymas. Įvairių tipų miško smulkintuvai. Su pertvaromis, kad mažiau medžiai slystų į šonus. Su šukomis, kad galėtų ištraukti ar patogiau pasidėti smulkinamą augmeniją.

Miško smulkintuvai
Miško smulkintuvai
Miško smulkintuvai
Adam2

 ADAM TM SISTEMA

Sistema skirta reduktoriaus ir darbinio veleno optimaliam kampo palaikymui. Pakėlus smulkintuvą aukštyn arba nuleidus žemyn kardaninis velenas su reduktoriumi sudaro didelį kampą. Todėl atsiranda vibracija, kuri mažina kardaninio veleno ir reduktoriaus eksploatavimo laiką. Ši sistema pasuka patį reduktorių atitinkamai aukštyn arba žemyn taip sumažindama kampus ir prailgindama reduktoriaus bei kardaninio veleno tarnavimo laiką.

 PAVAŽOS

Reguliuojamos. Sustiprintos. Papildomai komplektuojama su siauromis pavažomis, skirtomis įdirbti dirvą iki 10 cm gylio.

pavazos

 NUOTRAUKŲ GALERIJA

 GAMINTOJAS

 SUSISIEKITE

UAB Agrotechnikos sprendimai

Raudondvario pl. 78, LT-47182 Kaunas

 

Paulius Ananevas

Tel. +370 650 88867

El. p. paulius@agrots.lt

 

 KLAUSKITE

    Jūsų vardas

    Jūsų e. paštas

    Jūsų telefonas

    Tema

    Jūsų žinutė